Aalborg erhvervscenter

Nissan varebiler

Nissan varebiler

Disse Nissan special opbyggede varebiler er klar til omgående levering. Kontakt os allerede i dag og hør nærmere

Disse Nissan standard opbygninger er klar til hurtig levering

ENV200_ny

Nissan NV200

En Nissan NV200 varevogn er den pålidelige arbejdshest din forretning har brug for – komplet med 5 års garanti. Takket være dens imponerende lastekapacitet kan den klare selv de største opgaver, men den er lille nok til at smutte igennem bytrafikken – og den kan næppe mærkes i dit månedlige budget.

ENV200

Nissan E-NV200

Den ideelle elektriske professionelle el-biler til enhver forretning, uanset om du er flådechef eller en mindre virksomhed. Når du skifter til 100 % elektrisk kørsel, følger lave driftsomkostninger, høj effektivitet og overraskende ydeevne med som standard.

NV300

Nissan NV300

Vælg din nye Nissan NV300: Kassevogn eller Combi. Hver af dem tilbyder muligheder og fleksibilitet, men alligevel har alle NV300-varianter de samme fremragende kvaliteter: lave driftsomkostninger, masser af lastrum, og avancerede egenskaber, som gør din dag nemmere.

nt_400_ny

NT400

Varevognen NT400 er pladsbesparende udvendig, men har masser af lastekapacitet, så den kan hjælpe din virksomhed med at nå jeres målsætninger. Den er nu endnu mere effektiv, enklere at vedligeholde og nemmere at manøvrere, og fås med: 150 hk. Du kan også nyde godt af en høj nyttelast, lave driftsomkostninger, et udvalg af tre akselafstande og et chassis med et væld af opbygningsmuligheder.

Navara_3

Navara

Med et stort udvalg af kabine- og karrosserisammensætninger kan Nissan NAVARA opfylde enhver virksomheds krav. Uanset hvilket køretøj du vælger, så er du sikker på at finde det, som passer bedst til dine arbejds- og fritidsbehov.

NV400

NV400

Med et stort udvalg af kabine- og karrosserisammensætninger kan Nissan NAVARA opfylde enhver virksomheds krav. Uanset hvilket køretøj du vælger, så er du sikker på at finde det, som passer bedst til dine arbejds- og fritidsbehov.

5 ÅRS GARANTI PÅ NISSAN-VAREBILER

Meget mere end blot en garanti, der omfatter:

  • 5 år eller 160.000 km med kofanger til kofanger beskyttelse
  • 5 års lakgaranti – dækker lakerede karrosseridele
  • 5 ås garanti på originale dele & tilbehør fra NISSAN
  • 5 års vejhjælp – dækker havari, uheld og hændelser, der ikke er omfattet af garantien, som f.eks. punkteringer, tabte nøgler eller brug af forkert brændstof.
  • 12 års korrosionsgaranti på NV200
  • Kan overdrages komplet

Og med serviceintervaller på 1 år eller 30.000 km for diesel- & benzinmodeller har du ikke bare fem års ro i sindet, men får også lave driftsomkostninger med i prisen.

NISSAN_WARRANTY_5YW_DK.png.ximg.l_6_m.smart

Vores erfaring og kompetencer

Hos Aalborg Erhvervscenter har vi stor erfaring med salg og opbygning af varebiler. Vi beskæftiger os udelukkende med erhvervssalg, og vi har derfor stor ekspertise inden for køb, salg, opbygninger, leasing og finansiering af varebiler.

Erhvervssalg
%
Opbygninger
%
Leasing- og finansering
%
Christian_R

Christian Rasmussen

ERHVERVSKONSULENT

96 31 66 93
Nicolaj_D

NIcolaj Daugaard

ERHVERVSKONSULENT